Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
UPDATE HANS RORIJS

Zoals jullie eerder hier hebben kunnen lezen, heeft Hans Rorijs 2,5 week geleden een zwaar ongeluk gehad. Hij verkeerde in levensgevaar en werd lang kunstmatig in coma gehouden. Inmiddels is hij wakker geworden, na het afbouwen van de slaap- en pijnmedicatie, en wacht een lange en zware weg met ministapjes richting verbetering. Ook voor zijn kinderen en naaste vrienden, die veel steun ondervinden aan alle kaarten en berichten die zij hebben mogen ontvangen. En daar willen ze de warme en unieke Sparta-familie heel erg voor bedanken.
En ondertussen is Hans er elke week bij, middels dit spandoek. Never give up🔴⚪❤
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Als de trotse nummer 5 van de eredivisie gaan we over ruim anderhalve week -zondag 20 oktober- naar Groningen. Er zijn op dit moment ruim 100 kaarten verkocht, maar dat moeten er natuurlijk veel meer worden. Dit Sparta verdient massaal support!
Er zijn zowel voor de bus als voor Eigen Vervoer kaarten te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter heeft een bericht gedeeld.
REMINDER: Vanavond FORUMAVOND!

Zoals eerder aangekondigd is er vanavond de Forumavond in De Schicht, aanvang 19:30 uur en inloop vanaf 19:00 uur.
Er zijn inmiddels 100 aanmeldingen binnen via info@despartasupporter.nl.
Wil je er ook vanavond bij zijn? Mail dan nog vandaag en dan zien we je graag vanavond!

Bestuur Vereniging 'De Sparta Supporter'.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Spartanen! Al opgegeven voor de Forumavond?
Dat je in het evenement of hieronder bevestigt dat je gaat vinden we tof, maar graag formeel nog even een mail sturen naar info@despartasupporter.nl. Dan hebben we een idee hoeveel mensen we kunnen verwachten én wanneer de inschrijving eventueel stopt ivm capaciteit.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
KAART VOOR HANS RORIJS

Afgelopen dinsdag werden we hard opgeschrikt door het zware ongeval dat mede-Spartaan Hans Rorijs heeft gehad. Sindsdien wordt hij in coma gehouden en verkeren de familie en vrienden in een akelige spanning.
De supportersvereniging hoopt en bidt met al zijn geliefden mee dat hij binnenkort mag ontwaken en dat de doktoren positief nieuws kunnen brengen, in welke hoedanigheid dan ook.
We willen jullie vragen om zoveel mogelijk kaarten naar het ziekenhuis te sturen, waar Hans verblijft. Ook als steun voor zijn kinderen Jill en Nick, die knokken voor hun vader🙏❤️

Erasmus MC
T.a.v. H. Rorijs
IC volwassenenafdeling 4
Postbus 2040
3000 CA Rotterdam
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
GA MEE NAAR SITTARD!

Na de klinkende overwinning op RKC Waalwijk hebben we 11 punten uit 7 wedstrijden. Een prima start, die zaterdag in Sittard een vervolg kan krijgen.
Op dit moment zijn er zo'n 200 kaarten verkocht, en dat moeten er natuurlijk veel meer zijn.
Er is zowel auto- als buscombi mogelijk, ga naar www.spartakaartje.nl of ga vanaf dinsdag naar de fanshop. Dit Sparta verdient een goedgevuld uitvak!

Comments are closed.