Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter2 days ago
UPDATE Ajax-uit per 4/12: er zijn nog 78 kaarten Eigen Vervoer te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter7 days ago
UPDATE HERACLES-UIT per 29/11:
Terwijl ADO-uit in een bizar tempo al bijna uitverkocht is, en er voor Ajax-uit nog iets meer dan 100 van de 800 kaarten te koop zijn, hebben we eerst zaterdag Heracles-uit nog. De laatste 28 buskaarten zijn nog te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop. Op naar weer een vol uitvak!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter2 weeks ago
CROWDFUNDACTIE VOOR RON STEVENS

https://gofund.me/1462ecaf

Sparta is een voetbalclub waar één van de kernwaarden is dat er tussen de Spartanen een hechte band, een soort familiegevoel is. Als de Sparta Marsch door het stadion schalt zijn wij trots op onze club en zingen wij o.a. 'In voor- en tegenspoed'. Ger van der Heide (oud-speler), René de Hoon (voormalig scout) en Nico de Borst zijn 3 van die Spartanen.
Deze Spartanen werden afgelopen week opgeschrikt door het bericht dat onze voormalige stoere verdediger Ron Stevens door een beroerte niet meer kan lopen door uitval van één van zijn benen. Hij is veroordeeld tot een rolstoel. Ron zag zich na 3 mei 1981, toen hij in de wedstrijd Ajax-Sparta 2-1 in botsing was gekomen met De Beer van de Meer Piet Schrijvers, genoodzaakt zijn voetbalcarrière af te sluiten.
Nu wordt zijn verblijf in het revalidatiecentrum in hartje Rotterdam afgesloten. Hij mag naar huis maar zijn huis is niet rolstoel geschikt waardoor hij niet naar huis kan. Nu wordt er gezocht naar een oplossing, een ander huis voor hem en om hem daar in te ondersteunen hebben wij deze inzamelingsactie opgezet. De actie wordt ondersteund door de Supportersvereniging De Sparta Supporter, de Kasteelheertjes en ook Sparta draagt de actie een warm hart toe.
De link bij GoFundMe is: https://gofund.me/1462ecaf
Het ingezamelde geld zal volledig ten goede komen aan het inrichten en rolstoel geschikt maken van een passende huisvesting voor Ron.
Het zal in overleg met Ron, René, Ger en Nico besteed worden. Afsluitend zal er door een onafhankelijke financieel deskundige een rapportje worden opgemaakt over inkomsten en besteding van deze inzameling.

Hoe groot of klein je bijdrage ook is, elke euro telt! ❤️🤍
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter2 weeks ago
UPDATES HERACLES- EN AJAX-UIT per 21/11: verkoop van beide uitvakken gaat hard, nog 31 van de 500 voor Heracles te koop en nog maar 200 van de 800 voor Ajax.
Verkoop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter3 weeks ago
UPDATE AJAX-UIT per 17/11: 500 van de 800 beschikbare kaarten zijn reeds verkocht, zie het overzicht voor de verdeling en de 300 nog beschikbare kaarten. Verkoop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter3 weeks ago
LAATSTE GROET AAN SIMON DE JONG - OPROEP EREHAAG SPANGENAREN + SV

De Spangenaren zullen zaterdag, in samenspraak met Vereniging 'De Sparta Supporter' een erehaag vormen bij het afscheid van Simon de Jong. We roepen jullie hierbij op om massaal aan te sluiten.

Afgelopen maandag kwam het bericht binnen dat Simon de Jong, lid van de Raad van Commissarissen, is overleden. Hij heeft decennialang veel betekend voor onze club, in diversen hoedanigheden: van shirtsponsor tot voorzitter van onze RvC. Zeer betrokken bij onze club, een oer-Spartaan is heengegaan. Sparta heeft het mooi verwoord in hun persbericht: https://www.sparta-rotterdam.nl/rvc-lid-simon-jong-overleden/ . Zaterdag wordt er afscheid genomen in de Jupiler Lounge, daarna zal er rond 15:00 uur een erehaag zijn om Simon de Jong een laatste groet te brengen. De Spangenaren verzamelen tussen 14:30 en 14:45 uur bij De Schicht, sluit je daar vooral bij aan. Iemand die zoveel voor onze club heeft betekend, verdient een waardig afscheid en een massale opkomst. Tot zaterdag.

Comments are closed.