Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter2 weeks ago
UPDATE Utrecht-uit per 3/5: ruim 450 Spartanen hebben reeds een kaart gekocht. De autocombi is inmiddels uitverkocht, voor de bussen zijn NU nog kaarten te koop, maar wacht er niet te lang mee!
We moeten begin volgende week beslissen over het aantal bussen.
Verkoop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter3 weeks ago
Vanaf vandaag ploft een kersverse editie van KasteelNieuws bij alle leden op de mat. Boordevol interviews en columns, met passie en liefde voor onze prachtige club samengesteld.
Ben je nog geen lid? Ga dan naar www.despartasupporter.nl en meld je aan.
Veel leesplezier!🔴⚪️
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter4 weeks ago
UPDATE PSV-uit per 23/4: autocombi inmiddels uitverkocht, bus nog 13 kaarten te koop. Dat aantal zou nog iets hoger kunnen worden, afhankelijk van de verkoop. Totaal nu 333 kaarten verkocht.
Check www.spartakaartje.nl.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter4 weeks ago
OLIJ IN WATERWEG SPORT

Topfotograaf Mischa Keemink schiet geregeld fraaie kiekjes op Het Kasteel en daarbuiten. Met bronvermelding mogen de SV en de Spangenaren die foto's altijd gebruiken. Voor wat, hoort wat! Graag maken we ruimte voor zijn blad WaterwegSport.nl , met daarin deze keer Nick Olij op de cover én in een leuk interview. Binnenkort liggen de fysieke exemplaren in De Schicht, nu al online het interview met Olij 👇🏽🔴⚪️

https://www.waterwegsport.nl/nick-olij-interview-interactie-met-het-sparta-publiek-is-echt-uniek/
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter1 month ago
INFO PARKEREN ZATERDAG

Spartanen,

In verband met een besloten evenement op Het Kasteel zullen P1 en P2 zaterdag niet beschikbaar zijn om te parkeren. Dat betekent voor de supporters die met de auto naar Spangen komen, om met de bus naar Almere te gaan, dat ze als alternatief kunnen parkeren op de Horvathweg, in de wijk zelf of op industrieterrein Spaanse Polder.
Let op: Parkeren rondom het Sparta Stadion is betaald parkeren. In de Spaanse Polder is er wel gratis parkeren, mits je niet voor in-uitritten parkeert.
Vertrek van de bussen is uiterlijk 18:00 uur, inchecken kan vanaf 16:30 uur.
De bussen vertrekken gewoon vanaf het supportershome, bij terugkomst is het uitstappen aan de Horvathweg.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter1 month ago
UPDATE Almere-uit: van de 400 beschikbare plekken zijn er nog 55 buskaarten te koop. Haast je via www.spartakaartje.nl of vanaf dinsdag in de fanshop.

Comments are closed.