Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
HANS RORIJS IS WEER THUIS

In deze vreemde tijden zien we veel vervelende berichten voorbij komen, maar er is ook goed nieuws te melden! Sparta-supporter Hans Rorijs is, na zeven maanden in het ziekenhuis en revalidatiecentrum te hebben gelegen, sinds vandaag weer thuis. Hij kon dankzij mede-Spartanen rekenen op een warm welkom.

Ongeveer zeven maanden geleden raakte Hans betrokken bij een verkeersongeluk. Hij heeft als gevolg daarvan enige tijd in coma gelegen. Hans heeft zich de afgelopen maanden hard ingezet om te herstellen in het revalidatiecentrum. Vandaag was dan eindelijk de dag dat hij weer naar huis mocht, iets waar iedereen in zijn omgeving enorm blij mee is. “Ik heb de goede dag uitgekozen om naar huis te komen, op de verjaardag van Sparta nog wel!” aldus Hans toen hij uit de taxi kwam.

Toen het nieuws dat Hans naar huis mocht zijn vrienden bereikte, zijn zij halsoverkop aan de slag gegaan om een warm welkom voor hem te organiseren. Vanmorgen rond de klok van elf verzamelde een groep supporters zich in de straat waar Hans woont om, op gepaste afstand, een erehaag te vormen met fakkels. Dit trok aardig wat bekijks.

Rond half 12 reed Hans door de gevormde erehaag. Onder gejuich werd hij uit de taxi gehaald. De Spangenaren toonden een spandoek met daarop de tekst ‘Welkom Thuis’. Hans heeft nog even met zijn vrienden kunnen praten en zal zich nu volledig gaan richten op verder herstel thuis. Fantastisch om te zien dat dit soort acties in deze vreemde tijd alsnog doorgang kunnen vinden binnen de mogelijkheden.

Hans, fijn dat je weer thuis bent en we wensen je alle succes met het verdere herstel!

Tekst: Rick Kraaijeveld
Foto: Saskia Weijer
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
OOK BIERPROEVERIJ AFGELAST

Na het afgelasten van de pubquiz is in overleg besloten om ook de bierproeverij van 17 april te annuleren. Wanneer de situatie het weer toelaat, hopen we deze activiteit in een later stadium in te halen.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
PUBQUIZ AFGELAST

Spartanen, volgende week maandag 23 maart stond de pubquiz gepland.
Stond, want uiteraard moeten én willen we mee in alles wat de overheid en het RIVM ons nu dringend adviseert én oplegt in deze coronacrisis. Daarom zal de pubquiz op dit moment niet doorgaan, en zullen we dit hopelijk later dit jaar wel weer kunnen inplannen.
Alle deelnemers hebben reeds een email van ons gekregen hierover.

Spartanen, let een beetje op elkaar 🙏❤️
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
GA ZONDAG MEE NAAR UTRECHT!

Na de klinkende 5-1 tegen FC Emmen, staan we met 33 punten nóg steviger in de middenmoot. Komende zondag spelen we in Utrecht tegen de plaatselijke FC, en onze rood-witten verdienen een goedgevuld uitvak! Op dit moment zijn er 220 kaarten verkocht voor de auto- en buscombi. In totaal zijn er maximaal 325 autokaarten beschikbaar, waarvan inmiddels bijna de helft van verkocht is. Het aantal buskaarten hangt af van de verkochte kaarten komende woensdag, dan zullen we beslissen hoeveel bussen er rijden.
Check www.spartakaartje.nl of ga vanaf dinsdag naar de fanshop om je kaart te scoren. Forza Sparta!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
KASTEELNIEUWS NR. 4 IS UIT!

Kasteelnieuws 25e jaargang nr. 4 is uit, ditmaal met liefst 48 pagina’s Sparta nieuws!

• Met op de cover; de nieuwe staantribune van de Denis Neville tribune
• Voorwoord ‘Spannende tijden’ van voorzitter Peter van der Zwan
• De rubriek ‘In de breedte’ met een interview met Leonard Geluk, oud-wethouder in Rotterdam en binnenkort algemeen directeur Vereniging Nederlandse Gemeenten, door Herman Van Gelderen
• Uitwedstrijden voortaan zonder Cor Sluimer door Peter van der Zwan
• Sparta Special met Michael Marinus, maatschappelijk manager van de Stichting Betrokken Spartaan
• Een dagje uit met Jules door Ad Borstlap
• Legendary Spartans, een In Memoriam voor Jules Deelder door Leo Verheul
• Sparta Supporters running team op weg naar de Roparun 2020
• Meten met twee maten door Derek Otte
• Sparta-Piet heeft noten op zijn zang over de eDivisie door Robert van Ruiten
• Middenpagina; de Sparta selectie voor de wedstrijd tegen ADO
• Supportersinterview; Dennes Kruger door Rick Kraaijeveld
• Gerald Sandel schrijft; Balans!
• Openhartige oud-Spartanen door Gijs van Oosten met een interview met Pieter Nijs
• Van de andere kant door Barbara van Hattem
• Prijs door Theo Stikkers
• De Sparta Supporter 1925 – 2020 door René Schouten en Ad Borstlap. 95 jaar SV!
• Voortmaken met verbouwingsplannen stadion door Maurice Dister
• Feestelijk bezoek aan Hans Eijkenbroek door Nico de Borst
• In de geest van Bok de Korver door Frank Rost

95 jaar Vereniging de Sparta Supporter. Als u nu lid wordt tot het eind van het seizoen betaalt u slechts € 9,50. http://www.despartasupporter.nl/blog-WP/lidwordenform/

Loopt u aanstaande zondag even binnen in ons home De Schicht. Als u ter plaatse lid wordt, krijgt u dit dubbeldikke nummer meteen gratis mee.

Een echte Spartaan is lid van de supportersvereniging!

foto: Awé Krijger
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
HIEP HIEP HOERA, EN JAREN NOG HIERNA!

Vandaag is het 19 februari en is het exact 95 jaar geleden dat Vereniging 'De Sparta Supporter' werd opgericht.

Om dit heuglijke feit te vieren kan iedereen vanaf vandaag lid worden van de vereniging voor € 9,50 voor de rest van het seizoen; of je nu junior-, gewoon-, 65+- of gezinslid wilt worden. Dit aanbod geldt tot eind februari en is dus voor de rest van het seizoen.

Je kunt lid worden via http://www.despartasupporter.nl/blog-WP/lidwordenform/ of een e-mail sturen naar info@despartasupporter.nl.

Met het lidmaatschap zijn er tal van voordelen: voordeliger naar uitwedstrijden, 10% korting op de souvenirs in de Sparta-fanshop, toegang tot supportershome De Schicht op club-feestavonden, korting op je drankjes in De Schicht. Als lid van de supportersvereniging ontvang je het supportersblad 5x per seizoen KasteelNieuws thuis.

Onlangs werd ook Bram Marbus lid van de SV. Deze oud-speler is ook supporter van onze prachtige club en was aanwezig met liefst 2 bussen van het Genootschap Sparta Bollenstreek. Inmiddels zitten we op meer dan 1.000 betalende leden, een absoluut record voor onze vereniging! Reden te meer om onze verjaardag te vieren met deze prachtige mijlpaal!

Comments are closed.