Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
MATCHDAY! Winterstop, maar niet in de 2e klasse F, waar de RV&AV SPARTA als trotse koploper stadgenoot Alexandria'66 ontvangt. Aanvang 14:30 uur op Nieuw Terbregge. Kom jij ook de rood-witten aanmoedigen en wil je de voortgang op Terbregge zien? Tot vanmiddag!🔴⚪️
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
GESLAAGDE FORUMAVOND

Dinsdagavond was er de Forumavond, met panelleden Manfred Laros en Gerard Nijkamp. Gespreksleider was Anton Slotboom, die beide heren de vooraf samengestelde vragen voorlegde. Tussendoor en aan het einde konden er ook vragen worden gesteld. Laros en Nijkamp waren transparant, openhartig en uitvoerig in hun antwoorden, waardoor het mede daardoor een constructieve en geslaagde avond was. In de kersteditie van KasteelNieuws een sfeerverslag van deze avond, waarbij zo'n 70 Spartanen aanwezig waren. Een redacteur van ITWM was ook aanwezig, verslag van deel 1 staat reeds op hun site www.itwm.nl.
📸 Awé Krijger
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
REMINDER ---> DINSDAGAVOND FORUMAVOND

Dinsdagavond is er de Forumavond, waarbij Manfred Laros en Gerard Nijkamp te gast zullen zijn en op tal van onderwerpen en vragen in zullen gaan.
Er zijn al een hoop Spartanen die zich hebben opgegeven, maar er is nog plek.
Wil je er ook bij zijn? Stuur dan een mail naar info@despartasupporter.nl, met de mededeling dat je er graag bij wil zijn.
Inloop 19:00 uur, aanvang 19:30 uur.
Tot morgen, Spartanen! 🔴⚪️
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
SAVE THE DATE(S): RV&AV SPARTA 26/11 + UPDATE FORUMAVOND

De amateurtak van onze prachtige club voetbalt de komende weken gewoon door, op het deels in de steigers staande Terbregge. Volgend weekend, zaterdag 26 november, speelt de RV&AV om 14:30 uur thuis tegen stadgenoot Alexandria'66. Na 5 overwinningen op rij, verloor de trotse koploper van de 2e klasse F afgelopen weekend in de topper tegen Heinenoord voor het eerst dit seizoen. In alle opzichten een uitgelezen mogelijkheid om weer eens een kijkje te nemen en het team aan te moedigen, zeker nu er een langere winterstop is.

De aanmeldingen voor de Forumavond van 22 november a.s. stromen binnen, we zitten momenteel op circa de helft van de maximaal 150 beschikbare plekken. Nog niet aangemeld? Mail dan snel naar info@despartasupporter.nl en je krijgt dezelfde dag nog bevestiging van je aanmelding.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
SAVE THE DATE: SV organiseert op 22 november Forumavond voor Sparta-supporters -> meld je nu aan!

We presteren dit seizoen boven verwachting, we dromen soms hardop over een hoge eindklassering. Sparta zit in de lift, leeft enorm in de regio en ver daarbuiten. En dat is met name te merken aan de bezettingsgraad op Het Kasteel. Het barst uit haar voegen, met bijna 8.500 seizoenkaarthouders en elke wedstrijd het bordje UITVERKOCHT. Hoe zit het met de stadionuitbreiding? En de toekomstvisie? De jeugdopleiding, Jong Sparta? Waar staat Sparta over pakweg 5 jaar?

Veel vragen. En daar hopen we antwoorden op te krijgen, door de hoofdrolspelers uit te nodigen voor de Forumavond. Vereniging 'De Sparta Supporter' heeft in samenwerking met Sparta Rotterdam deze avond georganiseerd en gepland op dinsdag 22 november. Locatie supportershome De Schicht. Inloop vanaf 19:00 uur, aanvang 19:30 uur. Manfred Laros (Algemeen Directeur) en Gerard Nijkamp (Technisch Directeur) zijn de forumleden. Gespreksleider is de Spartaanse journalist Anton Slotboom, die samen met voorzitter Peter van der Zwan de avond in goede banen zal leiden, en de avond aan elkaar zal praten. Een constructieve avond, waar je tussendoor ook zeker je vragen kunt stellen.

Aanmelden kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar info@despartasupporter.nl. Onderwerp: 'Forumavond', en in de mail aangeven dat je aanwezig bent, en of je alleen komt of met een introducé. Toegang is voor alle Spartanen, of je nu lid bent van de SV of niet. Meld je snel aan, want zoals jullie weten is het supportershome een stuk kleiner dan het stadion. Inschrijving stopt bij 150 Spartanen.

Bestuur Vereniging 'De Sparta Supporter'
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
BUSSEN VERTREKKEN OM 14:00 UUR

Het supportershome is vanmiddag vanaf 12:30 uur geopend voor vertrek naar Arnhem. De 6 bussen vertrekken om stipt 14:00 uur, kom op tijd! Er zullen vandaag 340 Spartanen met de bus reizen, en 260 met de auto. In totaal dus 600 Spartanen in het uitvak.
Ben je onverhoopt verhinderd? Geef het dan hieronder door, of stuur een mail of app naar ons. Dan kunnen we wellicht iemand anders blij maken.
FORZA SPARTA!🔴⚪️

Comments are closed.