Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Beste leden,

Afgelopen week plofte het nieuwste nummer van ons mooie blad KasteelNieuws bij velen van jullie op de mat. Helaas ontvingen wij ook diverse berichten van leden die dit nummer nog niet mochten ontvangen, vermoedelijk door problemen met de verzending of bezorging.
Deze leden willen wij de mogelijkheid bieden het nummer af te halen bij ons supportershome 'De Schicht’.
Dit kan aanstaande zaterdag 15 mei van 12:00 uur tot 13:00 uur.
Ook zijn voor nieuwe leden of liefhebbers nog oude nummers tegen een schappelijke prijs te koop en kun je terecht met eventuele vragen of opmerkingen.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
KERSVERSE KASTEELNIEUWS OP DE MAT

Dit weekend ploft de laatste editie van KasteelNieuws van dit seizoen alweer op de mat bij alle leden. Met onder andere interviews met algemeen directeur Manfred Laros, voormalig Sparta-trainer Alex Pastoor en onze sterkhouder en aanvoerder Adil Auassar.
Vanaf komend seizoen komt er zelfs een 6e editie van KN, als afsluiting van het seizoen. Niet in de laatste plaats mogelijk gemaakt door onze adverteerders, die ons in moeilijke tijden trouw zijn gebleven.

Lid worden van Vereniging "De Sparta Supporter" en het blad automatisch krijgen? Ga naar onze website www.despartasupporter.nl of mail je gegevens naar info@despartasupporter.nl.

Alvast heel veel leesplezier gewenst!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Sparta-icoon Wout Holverda is vandaag jarig en wordt 63 jaar. Zijn verhaal is bekend, de Alzheimer is slopend maar naar omstandigheden is het momenteel redelijk. Hij wisselt goede en slechte momenten af. En af en toe is er herkenbaarheid middels een glimlach, wanneer hij één van de gestuurde fotokaarten ziet die door jullie gestuurd zijn. Woutje, held! Je gaf ons al veel goeds en moois binnen én buiten het veld. Van harte gefeliciteerd, en jaren nog hierna!❤🤍
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
STEL JE VRAAG AAN MANFRED LAROS

Voor de nieuwste editie van KasteelNieuws gaat Sander Kooijman binnenkort in gesprek met algemeen directeur Manfred Laros. Hoe staat Sparta er nu voor? Hoe ervaart hij het werk in coronatijd? En is er nog nieuws over de ontwikkelingen rondom Terbregge en het stadion? Alle onderwerpen die leven onder supporters komen voorbij, maar daarvoor is ook jullie input nodig. Dus heb jij een prangende vraag voor Laros die absoluut moet worden gesteld, laat het ons weten. Dat mag door te reageren onder deze post of stuur een mail naar info@despartasupporter.nl.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
DOE MEE MET DE VERJAARDAGSQUIZ

Hoewel er in de huidige tijd niet zoveel te vieren valt, laat Sparta de verjaardag van onze prachtige club niet zomaar voorbijgaan. Via onderstaande link kun je je inschrijven voor een heuse Sparta Verjaardagsquiz, waar mooie prijzen zijn te winnen. Heb jij je al ingeschreven? Klik op onderstaande link en doe gezellig mee a.s. donderdagavond ⬇️🔴⚪
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
KORTE TERUGBLIK ONLINE ALV - COR SLUIMER NAAMGEVER VRIJWILLIGERSPRIJS

Maandagavond vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van Vereniging 'De Sparta Supporter'. Door de huidige maatregelen helaas niet fysiek in het home, maar een primeur met een online vergadering, waar onze leden aan deelnamen.
De gebruikelijke agendapunten passeerden de revue, waarbij er bijzonder nieuws was bij het onderwerp 'Vrijwilliger van het Jaar'. Na het droeve overlijden van oer-Spartaan Cor Sluimer hadden we al snel besloten dat deze benoeming onlosmakelijk verbonden zou moeten worden met de trouwste vrijwilliger die we ooit gehad hebben en zullen hebben. Vanaf de volgende benoeming zal deze erkenning de Cor Sluimer Munt worden genoemd. Naast de oorkonde ontvangt de vrijwilliger deze munt, waardoor Cor voor altijd ook op deze manier aan ons verbonden zal zijn.

Verder zijn we verheugd om mee te delen dat het bestuur in huidige samenstelling ook de komende periode zal doorgaan.
In de volgende editie van KasteelNieuws een uitgebreider verslag van deze bijzondere en unieke avond.

Bestuur Vereniging 'De Sparta Supporter'

Comments are closed.