Nieuws

1 day ago

SAVE THE DATE: 17-09

SV organiseert Forumavond voor Sparta-supporters

De grootste teleurstelling mag dan zijn verwerkt, het blijft pijnlijk en onwerkelijk. Niet Sparta, maar FC Emmen speelt dit seizoen in de Eredivisie, en daar heeft menig supporter nog altijd moeite mee. Vele vragen passeerden deze zomer de revue. Wat ging er vorig seizoen allemaal fout? Had onze degradatie voorkomen kunnen worden door een gerichter aankoopbeleid, betere scouting, een eerdere trainerswissel wellicht? Maar vooral: hoe nu verder? Wat heeft de degradatie ons geleerd? Is de bestuursfunctie ’Technische Zaken’ al ingevuld? En hoe lang speelt Sparta nog op kunstgras?

Vereniging ’De Sparta Supporter’ heeft i.s.m. Sparta Rotterdam een forumavond georganiseerd in Supportershome De Schicht op maandag 17 ... See more

2 days ago

Vrijdag gaat het dan eindelijk beginnen! En gelijk met een kraker in Enschede tegen FC Twente. De autocombi was al snel uitverkocht, maar er zijn op dit moment nog voldoende buskaarten. Maar wacht niet te lang met kopen, woensdag beslissen we hoeveel bussen er gaan rijden.
Op dit moment zijn er in totaal 275 kaarten verkocht.
Steun Sparta in Enschede en koop je kaart via www.spartakaartje.nl en in de fanshop vanaf dinsdag!

1 week ago

Het terras staat klaar, vanaf 11:30 uur zijn we geopend. Daarna tussen 12:45 en 14:45 uur gesloten tijdens de wedstrijd, vanaf 14:45 uur weer geopend met een buitentap. Fijne dag Spartanen!

2 weeks ago
Photos from Vereniging De Sparta Supporter's post

FAMILIEDAG ZATERDAG 4 AUGUSTUS

Spartanen! Komende zaterdag staat de Familiedag weer op het programma.
Na de vreselijke afloop van het seizoen waait er een frisse wind op Het Kasteel en is er zowaar weer voorzichtig ruimte voor optimisme.
Hieronder alvast een groot deel van het programma.
Uiteraard zal ook het supportershome open zijn met een buitenterras inclusief buitentap van 11:30 tot 12:45 uur en van 14:45 tot het einde van de middag/Familiedag.
Tijdens de wedstrijd zijn we even gesloten.

Tot zaterdag!

2 weeks ago

Vandaag om 11:00 uur begint de kaartverkoop voor Twente-uit in de fanshop en via www.spartakaartje.nl.
LET OP: er zijn maximaal 125 kaarten AUTOcombi te koop en 375 kaarten voor de BUS.

1 month ago

De kop is er af. De eerste training en oefenwedstrijd zitten er op. Ondanks de nog voelbare degradatiepijn gaat het vizier nu op seizoen 2018/2019. Het doet ons enorm deugd dat we een groeiend aantal leden mogen noteren en verwelkomen, ondanks die verdomde degradatie. Een flink aantal via onze site www.despartasupporter.nl, maar mede ook door de inspanningen van Wim Duiverman. Hij kreeg een hoop prominente Spartanen zover om lid te worden. Zijn laatste scalp is niet de minste: trainer Henk Fraser werd afgelopen week lid van onze SV!
Wil jij ook onze supportersvereniging steunen en profiteren van voordelen, zoals korting op busreizen en de muntverkoop? En het KasteelNieuws 5 keer per seizoen ontvangen? En meedenken over en meehelpen met het organiseren van (nieuwe) activiteiten? Meld je ... See more

1 month ago

We gaan weer beginnen. Morgen vanaf 11:00 uur de eerste training in voorbereiding op seizoen 2018/2019. Toegang vanaf 10:00 uur via het supportershome.

2 months ago

● Info afscheid Tinus Bosselaar ●

Zoals er in onderstaande prachtige en waardige rouwadvertentie staat, kan er aanstaande maandagmiddag tussen 12:00 en 14:00 uur afscheid genomen worden van Tinus, in de Ridderzaal aan de Kasteelzijde. Iets na 14:00 uur zal Tinus aan de terraskant van Het Kasteel naar buiten gedragen worden, waarna hij via de gracht langs De Bosselaar naar buiten gedragen wordt via uitgang C onder het hoekvak. De rouwauto en spelersbus van Sparta voor familie en verdere naasten zullen langs de achterzijde van de Denis Neville-tribune stapvoets vertrekken, langs het supportershome en het hoofdgebouw aan de voorzijde. Het zou een mooi en zeer terecht eerbetoon zijn als er zoveel mogelijk Spartanen afscheid kunnen nemen, en na 14:00 uur op de route buiten het stadion een ... See more

3 months ago
Photos from Vereniging De Sparta Supporter's post

WATERWEG SPORT | De kersverse editie van WaterwegSport.nl is weer uit. Mischa Keemink, u weet wel die fotograaf die het uitzicht belemmert als je in de gracht van de DN staat, is weer zo aardig geweest om een stapel kranten in het supportershome achter te laten. Dick Advocaat nam het eerste exemplaar in ontvangst. Met o.a. een interview met Ryan Sanusi. De krant is voor vertrek naar Zuid volgende week zondag gratis mee te nemen in het home. Dank Mischa!

4 months ago

BELANGRIJKE INFO BUSREIS ARNHEM

-Supportershome 15:00 uur open
-Inchecken tussen 15:00 en 16:45 uur
-Vertrek bussen uiterlijk 17:00 uur
-Vergeet je omwisselkaart niet!
-Tegelijkertijd inchecken = zelfde bus
-Alcohol toegestaan, géén flessen
-Verkoop bierblikjes in het home
-Bus volledig uitverkocht

KOM DUS OP TIJD!

« 1 of 2 »

 

Comments are closed.