Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
DIGITALE CONDOLEANCE VOOR COR

Spartanen, iedereen zal begrijpen dat er helaas niet massaal afscheid genomen kan worden van Cor Sluimer. Donderdagmiddag zal in kleine kring de crematieplechtigheid plaatsvinden, en zal ook de supportersvereniging namens de Spartanen wat woorden wijden aan Cor.

Voor een ieder is er op de herdenkingspagina de mogelijkheid om online een dierbare herinnering of condoleance te plaatsen. Ga hiervoor naar www.memoria.nl en vul dan in:
Naam: Cor
Code: FVXZ038

Voor Cor. Van ons allemaal🔴⚪
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
EXTRA MOGELIJKHEID AFGEVEN BLOEMEN VOOR COR

Vanmiddag hebben tientallen Spartanen gehoor gegeven aan de oproep om bloemen, kaarten, sjaals of wat iets meer zij, af te geven bij het supportershome. Ruim 50 bossen bloemen zijn er gebracht in 2 uurtjes tijd, hartverwarmend.

Voor wie er vanmiddag geen mogelijkheid was, is er tot vanavond 22:00 uur nog de mogelijkheid om iets af te geven in het supportershome voor Cor.

Morgenochtend zullen we alles rondom de stoel van Cor op de Denis Neville-tribune neerleggen. Tussen 9:00 en 10:00 uur is er dan tevens nog een laatste mogelijkheid om iets af te geven.

Voor nu, mede namens de familie: ontzettend bedankt voor alle reacties en gebaren. Het doet ze nog meer realiseren wat voor een unieke Spartaan en bijzondere man het was❤
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
VANMIDDAG BLOEMEN AFGEVEN ALS EERBETOON VOOR COR

Na het voor velen toch plotselinge overlijden van de zeer gewaardeerde Cor Sluimer kregen we vele vragen hoe we hem, ondanks alle beperkende maatregelen, tóch kunnen herdenken. Een waardig en verdiend eerbetoon. De jongens van de Spangenaren zijn druk bezig om in zijn vak 13 iets te organiseren, ook zal er morgen tijdens de derby een boeket op zijn stoel liggen.

Einde van de middag, vanaf 15:00 tot 17:00 uur sowieso, zal er iemand van de Spangenaren en de SV in en voor het supportershome aanwezig zijn. Dan is er voor Spartanen de mogelijkheid om bloemen en/of kaarten achter te laten. Deze zullen we op de tribune neerleggen en naderhand weer weghalen en aan zijn familie geven.
Op deze manier kan iedereen op zijn of haar manier toch iets achterlaten voor Cor. Het zou mooi en zeer verdiend zijn wanneer er morgen een aanzienlijke hoeveelheid bloemen liggen. Voor Cor, van ons.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
OER-SPARTAAN COR SLUIMER OVERLEDEN

Gisteravond bereikte ons het verdrietige bericht dat Cor Sluimer is overleden op 88-jarige leeftijd. Jarenlang zette hij zich als vrijwilliger in voor onze supportersvereniging, iedere bezoeker van het supportershome kent Cor nog van de koffiebar en de muntverkoop. Hij verwierf de respectabele bijnaam Cor de Muntenman. Tot en met september zorgde hij er, samen met zijn vrouw, nog steeds voor dat alle munten wekelijks thuis werden schoongemaakt.

Vorig jaar januari reisde hij voor het laatst mee naar uitwedstrijden van zijn geliefde Sparta. Decennialang bezocht hij trouw de wedstrijden in de uithoeken van het land, maar met het klimmen der jaren leken de trappen in de diverse uitvakken steeds steiler en voelden de reizen steeds zwaarder.

Cor had sinds 1953 een seizoenkaart, maar ver daarvoor kwam hij al op jonge leeftijd bij Sparta. Van de club ontving hij het Delftsblauwe bord, van de SV het predikaat Lid van Verdienste.

Cor gaf het begrip vrijwilliger een nieuwe dimensie en tilde het naar grote hoogte. In voor- en tegenspoed stond hij altijd paraat; ook in mindere tijden was Cor er altijd én als eerste. Op Cor kon je áltijd rekenen. De SV is hem zeer dankbaar voor alle verdiensten, we zullen hem voor altijd herinneren als een kleurrijke oer-Spartaan.

Vereniging 'De Sparta Supporter' wenst zijn vrouw, kinderen, verdere familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
FIJNE FEESTDAGEN!

Spartanen, één dezer dagen ploft het kerstnummer van Kasteelnieuws op de mat bij alle leden van de supportersvereniging.

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken iedereen fijne feestdagen te wensen én uiteraard een gelukkig en gezond 2021.

Hopelijk tot snel in het nieuwe jaar!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
IN ACTIE TEGEN SPARTAANSE EENZAAMHEID.
VAN EEN SPARTAAN, VÓÓR EEN SPARTAAN

In het afgelopen jaar kregen Sparta Rotterdam en de Supportersvereniging regelmatig berichten van kennissen, mantelzorgers en verpleegkundigen met de vraag of we iets voor de betreffende zieke en/of eenzame Spartaan konden betekenen in deze coronatijd. Uiteraard, graag zelfs! We zetten als club en supportersvereniging een kaartenactie op touw of gingen individueel langs om Sparta-gerelateerd leesvoer af te geven. Tot grote vreugde. Geen moeite, groot plezier.
Maar nu de lockdown een feit is en de feestdagen naderen, willen we zelf het initiatief nemen. Ben of ken je iemand die het extra zwaar heeft in deze tijd, door eenzaamheid en/of ziekte? Meld het ons via info@despartasupporter.nl of via persoonlijke mail onderaan dit bericht. In het verlengde daarvan: zou jij graag iets voor een eenzame en hulpbehoevende Spartaan willen doen? Een kaartje sturen, een belletje, videobellen, een wandeling wellicht? Of heb je zelf een origineel idee? Meld je dan óók alsjeblieft! Uit ervaring weten we inmiddels: geen enkele moeite, en een groot plezier. Schroom niet als je verlegen zit om wat aanspraak in deze lastige tijd, of als je zo iemand kent, om te mailen. En laat je rood-witte hart spreken en mail ons als je wat wilt doen voor zo iemand. Uiteraard wordt er vertrouwelijk en zorgvuldig met de gegevens omgegaan.

Hartverwarmende groet, Sparta Rotterdam en Vereniging 'De Sparta Supporter'.

Info@despartasupporter.nl of wanneer je het liever persoonlijk wilt mailen:
Peter van der Zwan: Petervanderzwan78@gmail.com
Sander Kooijman: Slkooijman@hotmail.com

Comments are closed.