Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
INFORMATIE BUSVERVOER UTRECHT-UIT

Spartanen, we mogen weer! Op zondag 15 augustus spelen we in Utrecht tegen de plaatselijke FC, en we zijn voornemens om 1 bus namens de SV te laten rijden met maximaal 58 beschikbare plekken. Komende zaterdag 30 juli start de verkoop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.

Het busvervoer is gebonden aan dezelfde regels als in het OV, die zullen we onderaan dit bericht voor je opsommen. De bus rijdt alleen bij voldoende animo, uiterlijk vrijdag 6 augustus moeten we een beslissing nemen of we de bus laten rijden. Koop dus uiterlijk 5 augustus je buskaart, wanneer je graag met de bus wilt. Wanneer we onverhoopt de bus niet laten rijden, is er met Sparta de afspraak dat deze kaart geannuleerd en gerestitueerd wordt. Als er dan nog voldoende autokaarten beschikbaar zijn, kun je opnieuw een kaart aanschaffen.

Vertrektijd van de bus 12:30 uur, uiterlijk 12:15 uur inchecken!

Waar je rekening mee dient te houden:

– Je QR Code van de Corona Check App wordt vóór vertrek gescand
– Iedere passagier vanaf 13 jaar dient een mondkapje te dragen -> óók wanneer je een werkende QR Code kunt overleggen
– Lopen in de bus is niet toegestaan en de zitplaatsen direct achter en naast de chauffeur mogen niet worden gebruikt
– Het toilet van de bus mag niet worden gebruikt en alleen de middendeur mag gebruikt worden voor in- en uitstappen
– Voor zowel bus- als autovervoer geldt: blijf thuis bij gezondheidsklachten!

We willen hiermee zo transparant mogelijk zijn richting onze leden en supporters, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Bestuur Vereniging ‘De Sparta Supporter’
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Beste Spartanen,

Vandaag zal ons supportershome De Schicht niet geopend zijn voor en na de oefenwedstrijd tegen NAC.

Rood-witte groet,
Bestuur Ver. De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Maandag verkocht Sparta de 4000e seizoenkaart. Een mooi aantal, maar dat moeten er natuurlijk nog veel meer worden. Spartaan ben je in voor- en tegenspoed, maar zeker na het geweldige afgelopen seizoen, waarin Sparta het beste seizoen draaide van de afgelopen 25 jaar, verdient de club alle erkenning en steun. Verlengen dus, die seizoenkaart! www.sparta-rotterdam.nl/seizoenkaart

Lid worden van de supportersvereniging, dat kan natuurlijk ook altijd! Aanmelden en genieten van allerlei voordelen? Dat kan hier: https://www.despartasupporter.nl/blog-WP/lidwordenform/
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Beste leden,

Afgelopen week plofte het nieuwste nummer van ons mooie blad KasteelNieuws bij velen van jullie op de mat. Helaas ontvingen wij ook diverse berichten van leden die dit nummer nog niet mochten ontvangen, vermoedelijk door problemen met de verzending of bezorging.
Deze leden willen wij de mogelijkheid bieden het nummer af te halen bij ons supportershome 'De Schicht’.
Dit kan aanstaande zaterdag 15 mei van 12:00 uur tot 13:00 uur.
Ook zijn voor nieuwe leden of liefhebbers nog oude nummers tegen een schappelijke prijs te koop en kun je terecht met eventuele vragen of opmerkingen.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
KERSVERSE KASTEELNIEUWS OP DE MAT

Dit weekend ploft de laatste editie van KasteelNieuws van dit seizoen alweer op de mat bij alle leden. Met onder andere interviews met algemeen directeur Manfred Laros, voormalig Sparta-trainer Alex Pastoor en onze sterkhouder en aanvoerder Adil Auassar.
Vanaf komend seizoen komt er zelfs een 6e editie van KN, als afsluiting van het seizoen. Niet in de laatste plaats mogelijk gemaakt door onze adverteerders, die ons in moeilijke tijden trouw zijn gebleven.

Lid worden van Vereniging "De Sparta Supporter" en het blad automatisch krijgen? Ga naar onze website www.despartasupporter.nl of mail je gegevens naar info@despartasupporter.nl.

Alvast heel veel leesplezier gewenst!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Sparta-icoon Wout Holverda is vandaag jarig en wordt 63 jaar. Zijn verhaal is bekend, de Alzheimer is slopend maar naar omstandigheden is het momenteel redelijk. Hij wisselt goede en slechte momenten af. En af en toe is er herkenbaarheid middels een glimlach, wanneer hij één van de gestuurde fotokaarten ziet die door jullie gestuurd zijn. Woutje, held! Je gaf ons al veel goeds en moois binnen én buiten het veld. Van harte gefeliciteerd, en jaren nog hierna!❤🤍

Comments are closed.