Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
KOMENDE VRIJDAG: BROODJES BAL IN HET HOME VOOR HET GOEDE DOEL

Aanstaande vrijdag, 18 januari, hebben we 'De Ballenboer' te gast in supportershome De Schicht!
Berry van 'De Ballenboer' maakt dan broodjes bal klaar voor het goede doel: KiKa. Dat goede doel werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.
De prijs voor een broodje bal zal €3,50 bedragen, dit kan zowel cash als met 2 munten betaald worden.
Jullie kunnen 'De Ballenboer' vrijdag vanaf 18:00 uur in het home vinden, rechts naast de dj booth. Neem ook even een kijkje op zijn site: http://ballenboer.nl.

Vrijdag dus niet haasten om je avondeten naar binnen te werken, alvorens naar Sparta te gaan. Schuif lekker aan en schuif dat broodje bal naar binnen. Ook ná de wedstrijd gaat Berry gewoon verder met de broodjes bal! Voor KiKa!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
TICKETINFO CAMBUUR-UIT

Nog ruim een week tot de eerste wedstrijd na de winterstop, Cambuur is op zondag 13 januari in Leeuwarden de tegenstander. Tot nu toe zijn er voor bus en auto in totaal zo'n 125 kaarten verkocht.
LET OP: voor de AUTOCOMBI zijn er maximaal 125 kaarten beschikbaar.

Kaartverkoop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
AANMELDEN NIEUWJAARSRECEPTIE SPARTA ROTTERDAM

Op maandag 7 januari van 16.30 - 18.30 uur organiseert Sparta voor het eerst sinds jaren weer een Nieuwjaarsreceptie op het eigen Kasteel.
Locatie: Ridderzaal, Spartastraat 7-9.
Onder het genot van een hapje en een drankje wordt daarbij teruggeblikt op het afgelopen jaar en gaan we gezamenlijk het glas heffen op een mooi en sportief 2019. Iedere Spartaan(se) is uiteraard van harte welkom, maar in verband met de organisatie is het wenselijk een inschatting te kunnen maken van het te verwachten aantal gasten. Indien u van plan bent deze receptie te bezoeken, wordt u daarom vriendelijk verzocht dit uiterlijk 3 januari 2019 per email te laten weten via: info@despartasupporter.nl
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Vrijdag alweer de laatste wedstrijd van 2018 voor Sparta, uit bij Jong Ajax. Geen aantrekkelijk uitpotje wellicht qua entourage, maar er zijn ook hier 3 punten te verdienen! Op dit moment zijn er zo'n 125 kaarten verkocht, de helft van de capaciteit aldaar. Er zijn zowel kaarten voor de bus- als autocombi beschikbaar via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
DJ QUINCY DRAAIT DOORRR!

Komende vrijdag alweer de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop, én tevens van het jaar 2018. Een bizar jaar vol uitersten, van immens diepe dalen naar af en toe en steeds vaker een piekje. En met de kerst voor de deur zou een piek vrijdagavond geen overbodige luxe zijn. Supportershome De Schicht is vrijdagavond vanaf 18:00 uur open, na de wedstrijd staat Quincy achter de DJ booth met o.a. TOP-40 muziek en Nederlandstalige meezingers. En de Sparta Marsch natuurlijk, na hopelijk een fraaie driepunter! Tot vrijdag, Spartanen!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
GA MEE NAAR HELMOND!

Vrijdag wacht de volgende wedstrijd voor onze club en medekoploper in de eerste divisie. Helmond Sport is in Helmond dan de opponent. Op dit moment zijn er zo'n 120 kaarten verkocht voor BUS (41) en AUTO (76).
Ga ook mee naar Helmond en steun onze jongens in de strijd om de 3 punten!

Verkoop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.

Comments are closed.