Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
WELKE OUD-SPARTAAN IS JOUW CULTSPELER?

Voetbal International gaat binnenkort een verhaal maken over culthelden, per club. Op de site van ITWM is er een poll gemaakt, waar je tot en met donderdagavond kan stemmen. Stemmen maar! Zie onderstaande link 👇

http://www.itwm.nl/artikel.php?t=Culthelden+Voetbal+International
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
START SEIZOENKAARTVERKOOP 20 MEI

Spartanen!

Alle seizoenkaarthouders hebben inmiddels een brief van Sparta gekregen met de mogelijkheid om de seizoenkaart te verlengen.
Als Vereniging 'De Sparta Supporter' willen we bij deze jullie allen oproepen om dat massaal te doen!
Hemelse hoogtepunten en helse dieptepunten beleefden we, maar ... in voor- en tegenspoed staan wij achter Sparta! Juist nu.
Houd woensdag ook de socials van Sparta in de gaten, waar de informatie nogmaals gedeeld zal worden.
Bij wat ook moog' gebeuren!
#AllemaalAchterSparta ❤🤍
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Geen stormloop gisteren bij De Schicht, maar we waren er niet voor niets. We mochten, gaandeweg het uur dat we er waren, een aantal Spartanen verwelkomen om oude en nieuwe edities van KasteelNieuws af te nemen. Ook mooie verhalen werden er gedeeld, zo vertelde iemand dat hij onlangs zijn 83-jarige vader lid heeft gemaakt en dat hij hem ook blij wilde maken met oude edities. Top! Dank jullie wel! Rood-wit gaat nooit verloren ❤🤍
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
TUSSEN 13 EN 14u: VERKOOP OUDE EN NIEUWE KN!

Vanmiddag zal een deel van het bestuur tussen 13:00 en 14:00 uur aanwezig zijn in het supportershome om flink op te ruimen. Tientallen edities KasteelNieuws gaan in de uitverkoop! Oude KN zullen voor € 1,-. verkocht worden. Wil je de nieuwste om bijvoorbeeld weg te geven, dan tik je € 3,-. af.
Uiteraard alles conform de coronamaatregelen, de tafel met KN zal in de deuropening staan en het home is verder niet toegankelijk. En gelieve met de pin te betalen. We houden onderling minimaal 1,5 meter afstand. Desinfectiegel aanwezig. Hopelijk tot vanmiddag!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
KASTEELNIEUWS OP DE MAT + OUDE EN NIEUWE KASTEELNIEUWS ZATERDAG TE KOOP

Spartanen! Het is een verwarrende, bizarre en voetballoze periode. In de kersverse en bomvolle (liefst 48 pagina's tellende) editie van KasteelNieuws, die één dezer dagen op de mat ploft, gaat het in het
voorwoord en de diverse columns ook onvermijdelijk over de coronacrisis. Daarnaast ook interessante en lezenswaardige gesprekken met o.a. Ted Langenbach, Frank van der Slot, Piet de Vries en René de Hoon.
En .. het afscheidsinterview van scheidend hoofdredacteur Gerrit van Loon. Ons bescheiden blaadje is in zijn tijd een hoogwaardig supportersmagazine geworden, waar we met trots aan werken en in lezen. Veel dank, Gerrit!

Daarnaast zal een deel van het bestuur zaterdagmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur aanwezig zijn in het supportershome om flink op te ruimen. Tientallen edities KasteelNieuws gaan in de uitverkoop! Oude KN zullen voor € 1,-. verkocht worden. Wil je de nieuwste om bijvoorbeeld weg te geven, dan tik je € 3,-. af.
Uiteraard alles conform de coronamaatregelen, de tafel met KN zal in de deuropening staan en het home is verder niet toegankelijk. En gelieve met de pin te betalen. We houden onderling minimaal 1,5 meter afstand. Hopelijk tot zaterdag, en veel leesplezier met KasteelNieuws gewenst!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Spartanen!

Terwijl noodgedwongen Het Kasteel op slot is, en we minimaal tot 1 september van voetbal verstoken zijn, wordt er door de vrijwilligers achter de schermen weer gewerkt aan een gloednieuwe editie van ons supportersblad KasteelNieuws. Rond 15 mei ploft deze op de mat bij alle leden.

Namens het bestuur van Vereniging 'De Sparta Supporter' sterkte gewenst in deze bizarre tijd en blijf gezond!

Foto: Awé Krijger 📸

Comments are closed.