Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Vandaag 3 jaar geleden werd ons supportershome omgedoopt in 'De Schicht', de bijnaam van wijlen Sparta-icoon Tonny van Ede. Zijn vrouw Gonnie van Ede en Jules Deelder onthulden de naam.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
GA MEE NAAR TILBURG!

Zaterdag 30 november spelen we onze eerstvolgende uitwedstrijd, tegen Willem II in Tilburg.
De verkoop begon afgelopen zaterdag, tot nu toe zijn er zo'n 200 kaarten verkocht. Er is een bus- en autocombi, verkoop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
NIEUWS VANUIT DE ALV: Afscheid Ad, Vrijwilliger(s) & Spartaan van het Jaar

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Vereniging ‘De Sparta Supporter’ op maandag 28 oktober hebben wij met trots afscheid genomen van onze voorzitter Ad Borstlap. Ad was maar liefst 17 jaar actief in het bestuur van onze vereniging, waarvan ruim 9 jaar voorzitter. Een prestatie
van formaat!

Nadat Ad zijn eigen afscheid aankondigde, werd hij door Peter van der Zwan uitgebreid bedankt voor zijn jarenlange trouwe dienst en tomeloze inzet. Tevens werd Ad met algemene instemming benoemd tot Lid van Verdienste van Vereniging 'De Sparta Supporter'. Hierna nam Manfred Laros het
woord namens Sparta Rotterdam en mocht Ad, naast nog meer mooie woorden, ook nog het Delftsblauwe bord in ontvangst. En ook op deze plek willen wij Ad nogmaals zeer hartelijk danken voor al zijn inzet, de waardering is meer dan verdiend!

Uiteraard verandert er met het vertrek van Ad ook het een en ander in de bestuurssamenstelling. Zo zal Peter van der Zwan de voorzittershamer overnemen van Ad. Sander Kooijman neemt de functie van secretaris op zijn beurt weer van Peter over.

Zoals ieder jaar werd op de ALV ook een vrijwilliger in het zonnetje gezet. Dit keer echter niet één persoon, maar een hele groep Spartanen. De afgelopen zes jaar hebben zij Wout Holverda belangeloos en met liefde en toewijding van en naar Sparta gebracht. Helaas is dat sinds dit seizoen niet meer op reguliere basis mogelijk omdat Wout hard achteruit is gegaan. Des te mooier was het dat hij, onder begeleiding van zijn zoon en schoondochter, zelf aanwezig kon zijn bij de bekendmaking van de Vrijwilliger(s) van het Jaar!

Als Spartaan van het Jaar werd tenslotte Henk van Stee benoemd. Zijn verdiensten op het technische vlak zijn evident, na het succesvolle seizoen van vorig jaar met de uiteindelijke promotie staat er ook dit jaar weer een goede en uitgebalanceerde selectie en heerst er rust binnen alle geledingen van de club. Henk, bedankt!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
ALGEMENE LEDENVERGADERING

Vanavond organiseert Vereniging 'De Sparta Supporter' haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De aanvang is 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. Locatie supportershome De Schicht.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
MAAK HET SPARTASPROOKJE WERKELIJKHEID

In diverse media verscheen afgelopen week het bericht dat er via crowdfunding geld nodig is om het plan van de documentairemaker te doen slagen: een docu maken over het bovengemiddeld goede jeugdteam, waar onder andere Strootman en Viergever deel van uit maakten.
En natuurlijk halen Strootman en Viergever 'het makkelijk uit hun achterzak' , zoals her en der geschreven is. Maar zij zijn niet de makers, zij figureren.
Er is al veel geld geïnvesteerd, en voor de laatste 11.000 euro is onze hulp nodig. Of je nu €20, €5 of €1 doneert, alle hulp is welkom! Klik op onderstaande link en doneer wat centjes voor dit toffe initiatief, en maak het Spartasprookje werkelijkheid! 👇🔴⚪
https://cinecrowd.com/het-sparta-sprookje
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
UPDATE HANS RORIJS

Zoals jullie eerder hier hebben kunnen lezen, heeft Hans Rorijs 2,5 week geleden een zwaar ongeluk gehad. Hij verkeerde in levensgevaar en werd lang kunstmatig in coma gehouden. Inmiddels is hij wakker geworden, na het afbouwen van de slaap- en pijnmedicatie, en wacht een lange en zware weg met ministapjes richting verbetering. Ook voor zijn kinderen en naaste vrienden, die veel steun ondervinden aan alle kaarten en berichten die zij hebben mogen ontvangen. En daar willen ze de warme en unieke Sparta-familie heel erg voor bedanken.
En ondertussen is Hans er elke week bij, middels dit spandoek. Never give up🔴⚪❤

Comments are closed.