Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
STEL JE VRAAG AAN MANFRED LAROS

Voor de nieuwste editie van KasteelNieuws gaat Sander Kooijman binnenkort in gesprek met algemeen directeur Manfred Laros. Hoe staat Sparta er nu voor? Hoe ervaart hij het werk in coronatijd? En is er nog nieuws over de ontwikkelingen rondom Terbregge en het stadion? Alle onderwerpen die leven onder supporters komen voorbij, maar daarvoor is ook jullie input nodig. Dus heb jij een prangende vraag voor Laros die absoluut moet worden gesteld, laat het ons weten. Dat mag door te reageren onder deze post of stuur een mail naar info@despartasupporter.nl.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
DOE MEE MET DE VERJAARDAGSQUIZ

Hoewel er in de huidige tijd niet zoveel te vieren valt, laat Sparta de verjaardag van onze prachtige club niet zomaar voorbijgaan. Via onderstaande link kun je je inschrijven voor een heuse Sparta Verjaardagsquiz, waar mooie prijzen zijn te winnen. Heb jij je al ingeschreven? Klik op onderstaande link en doe gezellig mee a.s. donderdagavond ⬇️🔴⚪
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
KORTE TERUGBLIK ONLINE ALV - COR SLUIMER NAAMGEVER VRIJWILLIGERSPRIJS

Maandagavond vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van Vereniging 'De Sparta Supporter'. Door de huidige maatregelen helaas niet fysiek in het home, maar een primeur met een online vergadering, waar onze leden aan deelnamen.
De gebruikelijke agendapunten passeerden de revue, waarbij er bijzonder nieuws was bij het onderwerp 'Vrijwilliger van het Jaar'. Na het droeve overlijden van oer-Spartaan Cor Sluimer hadden we al snel besloten dat deze benoeming onlosmakelijk verbonden zou moeten worden met de trouwste vrijwilliger die we ooit gehad hebben en zullen hebben. Vanaf de volgende benoeming zal deze erkenning de Cor Sluimer Munt worden genoemd. Naast de oorkonde ontvangt de vrijwilliger deze munt, waardoor Cor voor altijd ook op deze manier aan ons verbonden zal zijn.

Verder zijn we verheugd om mee te delen dat het bestuur in huidige samenstelling ook de komende periode zal doorgaan.
In de volgende editie van KasteelNieuws een uitgebreider verslag van deze bijzondere en unieke avond.

Bestuur Vereniging 'De Sparta Supporter'
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
De Algemene Ledenvergadering van Vereniging de Sparta Supporter vindt dit jaar niet zoals gewoonlijk plaats in het supportershome, maar online via Teams. Aanstaande maandag 22 maart is het zover.

Alle leden zijn uiteraard van harte welkom. Zij kunnen zich tot en met zondag aanmelden om aanwezig te zijn door een mail te sturen naar info@despartasupporter.nl. Op maandag ontvangt iedereen een mail met link waarmee toegang kan worden verkregen tot de ALV.

LET OP: de vergadering begint in verband met de avondklok niet om 19.30 uur, zoals in Kasteelnieuws is aangegeven, maar om 19.00 uur!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Mijlpaal voor Vereniging 'De Sparta Supporter': 1000 leden!

Vereniging 'De Sparta Supporter' verwelkomde woensdag 3 maart haar 1000e lid. Een mooie mijlpaal! Reden genoeg om Annemiek van Dillen een dag later, uiteraard coronaproof, in het zonnetje te zetten en te verrassen met een bos bloemen én de nieuwste editie van KasteelNieuws!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
🗞| Deze week ploft de kersverse editie van KasteelNieuws op de mat bij de leden. Demissionair minister en vicepremier Carola Schouten siert de cover. Ze blijkt een bijzondere link met Sparta te hebben.. geen verkiezingspraatje, maar de Sparta Marsch🔴⚪: https://youtu.be/UqEL9XOPhqE

Comments are closed.