Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
SPARTAANS LEESVOER IN CORONATIJD

Terwijl we de hand weer leggen aan een gloednieuw en bomvol KasteelNieuws, is ondertussen de nieuwe editie van WaterwegSport.nl weer meer dan de moeite waard. Met op de cover Tom Beugelsdijk, en binnenin een mooi interview met de beste materiaalman van het westelijk halfrond: Ben Wessels. Via onderstaande link is het te lezen, én vind je onderaan informatie om de complete fysieke editie te bemachtigen en tegelijkertijd KiKa te steunen:
https://www.waterwegsport.nl/ben-wessels-witwasser-van-het-kasteel/
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
SPARTA SUPPORTERS RUNNING TEAM BEREIDT ZICH VOOR OP ROPARUN 2021

Helaas was er afgelopen jaar geen Roparun tijdens het Pinksterweekend en moesten twee oefenlopen en de ‘Bootcamp 4 Roparun’ worden afgelast. Ondanks deze tegenvallers heeft het Sparta Supporters Running Team toch €12.500 kunnen overmaken aan de Stichting Roparun. Met grote dank aan de sponsoren, de opbrengsten van de acties en donaties van familie, vrienden en kennissen aan teamleden. Ook heeft Sparta Rotterdam het team geholpen met een mooie donatie van €900. Dit is mogelijk gemaakt door het doneren van een deel van de opbrengst van de verkoop van gedragen shirts aan het Sparta Supporters Running Team!

ROPARUN 2021
De stichting Roparun is al in voorbereiding met het organiseren van de Roparun 2021. Mocht het door gezondheidsmaatregelen niet lukken om in Parijs en Bremen te starten, dan zal er een alternatieve Roparun worden georganiseerd. Kortom, er komt sowieso een Roparun!

Om ook komend jaar een mooi bedrag op te halen, zijn er al een paar acties bekend:

- Chocoladeletter verkoop

- Bootcamp 4 Roparun op het Kasteel

Net als afgelopen jaren zullen wij ook dit jaar weer chocoladeletters verkopen. Houd hiervoor de website (www.ssrt88.nl) en de sociale kanalen in de gaten! De Bootcamp 4 Roparun zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2021 worden gehouden, afhankelijk van de gezondheidsmaatregelen. Ook dit communiceren wij via onze website en sociale kanalen. Heb je voor afgelopen jaar een ticket gekocht voor de Bootcamp 4 Roparun op het Kasteel, dan blijft deze geldig voor volgend jaar!

SPONSORING
Dit jaar is het mogelijk om als sponsor op een extra shirt te komen staan en/of met uw logo op de 9-persoonsauto die de volledige Roparun met ons meegaat!

Het shirt zal worden gedragen tijdens de Roparun en bij acties voorafgaand aan de Roparun 2021

Kosten voor op de achterkant van het shirt: €250,=.

Kosten voor het logo op de 9-persoonsauto: €150,=.

Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen door te mailen naar info@ssrt88.nl.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Afgelopen week ontvingen we verdrietig nieuws. Eric Abramsen, lid van de supportersvereniging en trouw bezoeker van De Schicht en busreizen naar uitwedstrijden, overleed op 63-jarige leeftijd. We wensen de nabestaanden, en in het bijzonder mede-Spartaan en broer Hans, heel veel sterkte met dit grote verlies. In samenspraak met Hans plaatsen we onderstaande rouwkaart.
Zo oud als Sparta word je nooit..🖤
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
RESERVERING SPARTA - AJAX GEOPEND

De reservering voor zondag is geopend! Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Reserveren is alleen mogelijk voor leden. Er kan per lidnummer maar één registratie worden geplaatst.

Reserveren voor een plekje vóór de wedstrijd kan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1es9PB4nSb0UfdCocv_INXn0HHW-hVSaISlg4Tia_GNg/viewform?edit_requested=true

Een plekje na de wedstrijd veiligstellen? Klik dan op deze link: https://docs.google.com/forms/d/1pnIzs6kEZsw0uM-scQyj-hbwYOLQEVIi8jd_CSahO5s/viewform?edit_requested=true

Het supportershome opent zondag om 12.30 uur. Zie voor meer informatie onze website.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
OPENING SUPPORTERSHOME DE SCHICHT

Beste Spartanen,

Komende zondag staat de competitiewedstrijd tegen Ajax op het programma. Rond deze wedstrijd zal ons Supportershome De Schicht geopend zijn. Wel zal dit zeer anders gaan dan u gewend bent.

Wij hebben ons home ingericht conform de geldende wet- en regelgeving, dit betekent dat er slechts een beperkt aantal mensen ons home kan bezoeken. In de praktijk komt dit neer op 30 personen voor en 30 personen na de wedstrijd. Dit is verre van ideaal, maar wij willen ondanks de omstandigheden ons best doen om de leden van onze vereniging te blijven bedienen.

Helaas is het aanstaande zondag voor ons niet mogelijk om een terras te exploiteren. Dit heeft alles te maken met de verplichting tot zitten, in combinatie met het feit dat de wedstrijd tegen Ajax een risicowedstrijd is. Dit laatste betekent dat wij geen losstaand meubilair mogen gebruiken. Hierdoor is het voor ons onmogelijk om buiten zitplaatsen te creëren. Of wij een terras kunnen exploiteren zal per wedstrijd bepaald worden in overleg met de lokale driehoek.

Bezoek van ons home

We zullen werken met een reserveringssysteem. De voornaamste reden om te kiezen voor een reserveringssysteem is dat we daarmee meteen aan de horeca-eis van registratie hebben voldaan. Mocht er een coronabesmetting bekend worden, dan kunnen we hiermee direct iedere bezoeker informeren. Het systeem werkt als volgt:

- Een reservering is voor twee personen.
- Alleen leden van Vereniging De Sparta Supporter kunnen reserveren, op basis van lidnummer.
- Reserveren is mogelijk in twee verschillende tijdvakken: vanaf twee uur vóór de aftrap en/of tot twee uur na de wedstrijd. U bent uiteraard vrij om te bepalen hoe laat u komt en vertrekt.
- Wij willen zoveel mogelijk leden de kans geven om ons home te bezoeken. Mocht u een dubbele reservering plaatsen, dan bepaalt het bestuur in welk tijdvak u geplaatst wordt.
- Een reservering kost 10 euro, die u ter plekke per pin of gepast contant dient af te rekenen en wat u in de vorm van vijf muntjes terugkrijgt.
- De reservering is compleet wanneer u een bevestigingsmail terug hebt ontvangen. Hierin stellen we u een aantal kernvragen over je gezondheid. Kunt u één van de vier vragen beantwoorden met ‘ja’, dan wordt u verzocht om thuis te blijven.

Per wedstrijd zullen er altijd minimaal twee bestuursleden aanwezig zijn.

Let op: De reservering voor het duel van aanstaande zondag start vrijdagochtend om 11.00 uur. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
BEDANKT AD, SUCCES BART!

Na acht jaar zitting te hebben gehad In de Stichting Sparta 1888 heeft Ad Borstlap zijn zetel overgedragen aan Bart Hoving. In het najaar van 2019 nam Ad afscheid als voorzitter van Vereniging de Sparta Supporter, nadat hij liefst 17 jaar lang deel had uitgemaakt van het bestuur van de supportersvereniging. Sinds mei 2012 zette Ad zich als bestuurslid ook in voor de Stichting, die de aandelen van Sparta en de cultuurhistorische waarden van de club bewaakt.

Bart Hoving, al jarenlang actief binnen onze vereniging, is de opvolger van Ad.

We danken Ad voor zijn jarenlange inzet en wensen Bart veel succes in deze nieuwe rol!

Foto: Awé Krijger

Comments are closed.