Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Afgelopen week ontvingen we verdrietig nieuws. Eric Abramsen, lid van de supportersvereniging en trouw bezoeker van De Schicht en busreizen naar uitwedstrijden, overleed op 63-jarige leeftijd. We wensen de nabestaanden, en in het bijzonder mede-Spartaan en broer Hans, heel veel sterkte met dit grote verlies. In samenspraak met Hans plaatsen we onderstaande rouwkaart.
Zo oud als Sparta word je nooit..馃枻
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
RESERVERING SPARTA - AJAX GEOPEND

De reservering voor zondag is geopend! Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Reserveren is alleen mogelijk voor leden. Er kan per lidnummer maar 茅茅n registratie worden geplaatst.

Reserveren voor een plekje v贸贸r de wedstrijd kan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1es9PB4nSb0UfdCocv_INXn0HHW-hVSaISlg4Tia_GNg/viewform?edit_requested=true

Een plekje na de wedstrijd veiligstellen? Klik dan op deze link: https://docs.google.com/forms/d/1pnIzs6kEZsw0uM-scQyj-hbwYOLQEVIi8jd_CSahO5s/viewform?edit_requested=true

Het supportershome opent zondag om 12.30 uur. Zie voor meer informatie onze website.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
OPENING SUPPORTERSHOME DE SCHICHT

Beste Spartanen,

Komende zondag staat de competitiewedstrijd tegen Ajax op het programma. Rond deze wedstrijd zal ons Supportershome De Schicht geopend zijn. Wel zal dit zeer anders gaan dan u gewend bent.

Wij hebben ons home ingericht conform de geldende wet- en regelgeving, dit betekent dat er slechts een beperkt aantal mensen ons home kan bezoeken. In de praktijk komt dit neer op 30 personen voor en 30 personen na de wedstrijd. Dit is verre van ideaal, maar wij willen ondanks de omstandigheden ons best doen om de leden van onze vereniging te blijven bedienen.

Helaas is het aanstaande zondag voor ons niet mogelijk om een terras te exploiteren. Dit heeft alles te maken met de verplichting tot zitten, in combinatie met het feit dat de wedstrijd tegen Ajax een risicowedstrijd is. Dit laatste betekent dat wij geen losstaand meubilair mogen gebruiken. Hierdoor is het voor ons onmogelijk om buiten zitplaatsen te cre毛ren. Of wij een terras kunnen exploiteren zal per wedstrijd bepaald worden in overleg met de lokale driehoek.

Bezoek van ons home

We zullen werken met een reserveringssysteem. De voornaamste reden om te kiezen voor een reserveringssysteem is dat we daarmee meteen aan de horeca-eis van registratie hebben voldaan. Mocht er een coronabesmetting bekend worden, dan kunnen we hiermee direct iedere bezoeker informeren. Het systeem werkt als volgt:

- Een reservering is voor twee personen.
- Alleen leden van Vereniging De Sparta Supporter kunnen reserveren, op basis van lidnummer.
- Reserveren is mogelijk in twee verschillende tijdvakken: vanaf twee uur v贸贸r de aftrap en/of tot twee uur na de wedstrijd. U bent uiteraard vrij om te bepalen hoe laat u komt en vertrekt.
- Wij willen zoveel mogelijk leden de kans geven om ons home te bezoeken. Mocht u een dubbele reservering plaatsen, dan bepaalt het bestuur in welk tijdvak u geplaatst wordt.
- Een reservering kost 10 euro, die u ter plekke per pin of gepast contant dient af te rekenen en wat u in de vorm van vijf muntjes terugkrijgt.
- De reservering is compleet wanneer u een bevestigingsmail terug hebt ontvangen. Hierin stellen we u een aantal kernvragen over je gezondheid. Kunt u 茅茅n van de vier vragen beantwoorden met 鈥榡a鈥, dan wordt u verzocht om thuis te blijven.

Per wedstrijd zullen er altijd minimaal twee bestuursleden aanwezig zijn.

Let op: De reservering voor het duel van aanstaande zondag start vrijdagochtend om 11.00 uur. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
BEDANKT AD, SUCCES BART!

Na acht jaar zitting te hebben gehad In de Stichting Sparta 1888 heeft Ad Borstlap zijn zetel overgedragen aan Bart Hoving. In het najaar van 2019 nam Ad afscheid als voorzitter van Vereniging de Sparta Supporter, nadat hij liefst 17 jaar lang deel had uitgemaakt van het bestuur van de supportersvereniging. Sinds mei 2012 zette Ad zich als bestuurslid ook in voor de Stichting, die de aandelen van Sparta en de cultuurhistorische waarden van de club bewaakt.

Bart Hoving, al jarenlang actief binnen onze vereniging, is de opvolger van Ad.

We danken Ad voor zijn jarenlange inzet en wensen Bart veel succes in deze nieuwe rol!

Foto: Aw茅 Krijger
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Beste Spartanen,

Ook voor ons is de voorbereiding op het nieuwe seizoen inmiddels in volle gang. Als het goed is hebben jullie de eerste brief al thuis ontvangen en aan de eerste editie van KasteelNieuws wordt momenteel hard gewerkt. Ook rond ons supportershome De Schicht zijn wij druk bezig om te onderzoeken of en op welke manier wij op wedstrijddagen ons home kunnen openen. Hiervoor zijn wij momenteel in overleg met gemeente en politie. Helaas komt de wedstrijd van morgen tegen NAC te vroeg, het supportershome zal zaterdag dan ook gesloten zijn. Wij hopen jullie op korte termijn nader te kunnen informeren.

Met rood-witte groet,

Bestuur Ver. De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
WELKE OUD-SPARTAAN IS JOUW CULTSPELER?

Voetbal International gaat binnenkort een verhaal maken over culthelden, per club. Op de site van ITWM is er een poll gemaakt, waar je tot en met donderdagavond kan stemmen. Stemmen maar! Zie onderstaande link 馃憞

http://www.itwm.nl/artikel.php?t=Culthelden+Voetbal+International

Comments are closed.