Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Maandag verkocht Sparta de 4000e seizoenkaart. Een mooi aantal, maar dat moeten er natuurlijk nog veel meer worden. Spartaan ben je in voor- en tegenspoed, maar zeker na het geweldige afgelopen seizoen, waarin Sparta het beste seizoen draaide van de afgelopen 25 jaar, verdient de club alle erkenning en steun. Verlengen dus, die seizoenkaart! www.sparta-rotterdam.nl/seizoenkaart

Lid worden van de supportersvereniging, dat kan natuurlijk ook altijd! Aanmelden en genieten van allerlei voordelen? Dat kan hier: https://www.despartasupporter.nl/blog-WP/lidwordenform/
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Beste leden,

Afgelopen week plofte het nieuwste nummer van ons mooie blad KasteelNieuws bij velen van jullie op de mat. Helaas ontvingen wij ook diverse berichten van leden die dit nummer nog niet mochten ontvangen, vermoedelijk door problemen met de verzending of bezorging.
Deze leden willen wij de mogelijkheid bieden het nummer af te halen bij ons supportershome 'De Schicht’.
Dit kan aanstaande zaterdag 15 mei van 12:00 uur tot 13:00 uur.
Ook zijn voor nieuwe leden of liefhebbers nog oude nummers tegen een schappelijke prijs te koop en kun je terecht met eventuele vragen of opmerkingen.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
KERSVERSE KASTEELNIEUWS OP DE MAT

Dit weekend ploft de laatste editie van KasteelNieuws van dit seizoen alweer op de mat bij alle leden. Met onder andere interviews met algemeen directeur Manfred Laros, voormalig Sparta-trainer Alex Pastoor en onze sterkhouder en aanvoerder Adil Auassar.
Vanaf komend seizoen komt er zelfs een 6e editie van KN, als afsluiting van het seizoen. Niet in de laatste plaats mogelijk gemaakt door onze adverteerders, die ons in moeilijke tijden trouw zijn gebleven.

Lid worden van Vereniging "De Sparta Supporter" en het blad automatisch krijgen? Ga naar onze website www.despartasupporter.nl of mail je gegevens naar info@despartasupporter.nl.

Alvast heel veel leesplezier gewenst!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Sparta-icoon Wout Holverda is vandaag jarig en wordt 63 jaar. Zijn verhaal is bekend, de Alzheimer is slopend maar naar omstandigheden is het momenteel redelijk. Hij wisselt goede en slechte momenten af. En af en toe is er herkenbaarheid middels een glimlach, wanneer hij één van de gestuurde fotokaarten ziet die door jullie gestuurd zijn. Woutje, held! Je gaf ons al veel goeds en moois binnen én buiten het veld. Van harte gefeliciteerd, en jaren nog hierna!❤🤍
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
STEL JE VRAAG AAN MANFRED LAROS

Voor de nieuwste editie van KasteelNieuws gaat Sander Kooijman binnenkort in gesprek met algemeen directeur Manfred Laros. Hoe staat Sparta er nu voor? Hoe ervaart hij het werk in coronatijd? En is er nog nieuws over de ontwikkelingen rondom Terbregge en het stadion? Alle onderwerpen die leven onder supporters komen voorbij, maar daarvoor is ook jullie input nodig. Dus heb jij een prangende vraag voor Laros die absoluut moet worden gesteld, laat het ons weten. Dat mag door te reageren onder deze post of stuur een mail naar info@despartasupporter.nl.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
DOE MEE MET DE VERJAARDAGSQUIZ

Hoewel er in de huidige tijd niet zoveel te vieren valt, laat Sparta de verjaardag van onze prachtige club niet zomaar voorbijgaan. Via onderstaande link kun je je inschrijven voor een heuse Sparta Verjaardagsquiz, waar mooie prijzen zijn te winnen. Heb jij je al ingeschreven? Klik op onderstaande link en doe gezellig mee a.s. donderdagavond ⬇️🔴⚪

Comments are closed.