Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter8 hours ago
VRIJ REIZEN, KOESTER HET!

Komende zondag reizen we met 400 Spartanen af naar Kralingen voor de stadsderby tegen Excelsior. Met de auto, tram, bus, metro, fiets, scooter, lopend, met de step. Er is VRIJ VERVOER. Het klinkt even krankzinnig als bemoedigend, in het hedendaagse betaalde voetbal is het namelijk een uitzondering; ja, zélfs voor Sparta. Niet op basis van wat we hebben misdaan of gelaten, maar puur omdat betreffende (uit)club en/of gemeente het over de hele linie niet aandurft om supporters vrij te laten reizen. Het is frustrerend; als supportersvereniging én club trekken we samen op om hier alles uit te halen wat erin zit.

Vorig seizoen was er een buscombi naar Kralingen, die meer voor de bühne bleek te zijn. Iedereen liep alsnog dwars door elkaar heen, en pakweg de helft van de Spartanen ging na afloop alsnog per tram of lopend naar huis. Zonder enige wanklank. Mede dankzij de inspanningen van Sparta en de Supportersvereniging met de lokale driehoek, is er zondag dus vrij vervoer. Iets dat we zelf ‘verdiend’ hebben, door ons te gedragen. Laten we dat alsjeblieft zo houden, en gedraag je als gast. En bovendien als Spartaan. Moedig onze club hartstochtelijk aan en geef verbaal alles wat je hebt! De ogen van een ieder zijn meer dan ooit op het voetbal gericht.

Dank voor jullie medewerking!

Rood-witte groet,
Bestuur Vereniging 'De Sparta Supporter'
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter21 hours ago
UPDATE Eagles-uit per 28/9: er zijn alleen nog buskaarten te koop via www.spartakaartje.nl of in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter1 week ago
Ruim baan op deze plaats voor een goed doel!
Deze Spartaanse topper haalt geld op voor KiKa! Wil je Ruud ook steunen, en daarmee het goede doel een zetje in de rug geven? Bestel je chocoladeletters door op zijn bericht hieronder te klikken, en daar een berichtje achter te laten. Laat je rood-witte hart spreken! ❤️
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter2 weeks ago
Matchday! Vandaag met bijna 600 Spartanen in het uitvak, waarvan er zo'n 200 met de 4 bussen gaan, die uiterlijk 14:00 uur richting Alkmaar afreizen.
Houd rekening met het volgende:

-houd je omwisselbiljet gereed bij het inchecken
-lid van de sv? Neem je sv-pasje én je pinpas mee en toon deze bij het inchecken. Vanaf dit seizoen krijg je je 5 of 10 euro namelijk terug via retourpinnen.
-kom op tijd! Inchecken kan tussen 12:30 en 13:45 uur.

Tot vanmiddag!🔴⚪️
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter3 weeks ago
JONG SPARTA VANMIDDAG IN MAASSLUIS

Toch nog naar Sparta dit weekend? Dat kan! Jong Sparta neemt het vanaf 15:30 uur 'thuis' op in Maassluis tegen De Treffers. Op vertoon van je seizoenkaart is de toegang gratis.
Lees hier de voorbeschouwing: https://www.sparta-rotterdam.nl/jong-sparta-ontmoet-treffers-maassluis/
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter4 weeks ago
UPDATE AZ-UIT per 3/9: autocombi is uitverkocht, er zijn nog 6 buskaarten te koop, zie hieronder de verdeling.
*capaciteit is 750, maar alleen haalbaar wanneer er alleen bussen ingezet zouden worden. Dit is dus de meest optimale benutting, bij zowel auto als bus.
Kaartverkoop via www.spartakaartje.nl.

Comments are closed.