Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Mijlpaal voor Vereniging 'De Sparta Supporter': 1000 leden!

Vereniging 'De Sparta Supporter' verwelkomde woensdag 3 maart haar 1000e lid. Een mooie mijlpaal! Reden genoeg om Annemiek van Dillen een dag later, uiteraard coronaproof, in het zonnetje te zetten en te verrassen met een bos bloemen én de nieuwste editie van KasteelNieuws!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
🗞| Deze week ploft de kersverse editie van KasteelNieuws op de mat bij de leden. Demissionair minister en vicepremier Carola Schouten siert de cover. Ze blijkt een bijzondere link met Sparta te hebben.. geen verkiezingspraatje, maar de Sparta Marsch🔴⚪: https://youtu.be/UqEL9XOPhqE
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
SPARTA-FAMILIE, BEDANKT!

📮| December jongstleden startten de SV en Sparta gezamenlijk een actie tegen eenzaamheid. Tientallen Spartanen hebben zich in de voorbije periode aangemeld om kaarten te sturen naar de eenzame Spartanen of om te bellen of langs te gaan.

Een aantal Spartanen liet hun dankbaarheid blijken middels een bericht naar ons. Eén daarvan is Ron uit Rotterdam. Eind december meldde hij al: 'Vanavond bij het legen van mijn brievenbus werd ik enorm verrast door een groot aantal kerst- en nieuwjaarskaarten. Er zat ook zelfs een cadeau bij!'

Een paar weken later mailde hij: 'Langs deze weg wil ik jullie allemaal bedanken voor de vele kaarten die ik heb mogen ontvangen. Uit Amsterdam, Den Haag, Dordrecht en nog zoveel meer plaatsen; zelfs uit de provincie Drenthe. En vorige week nog kaartjes ontvangen van een Spartaanse uit Rotterdam-Zuid en één uit Kralingen.
Ook een leuk en gezellig app-contact gehad.
Ik kan niet iedereen persoonlijk bedanken, dus als jullie het zouden willen plaatsen, graag!
Elk jaar genieten wij Spartanen van onze Familiedag. Dat is nu dubbel duidelijk geworden, dat wij dat ook zijn: één grote Sparta-familie. Nogmaals allemaal hartelijk dank!'

Voor een ieder die graag een kaartje wilt sturen, de actie loopt gewoon door. Ook voor Spartanen die verlegen zitten om een kaartje of aandacht in het algemeen, stuur een mail naar info@despartasupporter.nl en wij zorgen dat het geregeld wordt. This is Sparta ❤
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
DIGITALE CONDOLEANCE VOOR COR

Spartanen, iedereen zal begrijpen dat er helaas niet massaal afscheid genomen kan worden van Cor Sluimer. Donderdagmiddag zal in kleine kring de crematieplechtigheid plaatsvinden, en zal ook de supportersvereniging namens de Spartanen wat woorden wijden aan Cor.

Voor een ieder is er op de herdenkingspagina de mogelijkheid om online een dierbare herinnering of condoleance te plaatsen. Ga hiervoor naar www.memoria.nl en vul dan in:
Naam: Cor
Code: FVXZ038

Voor Cor. Van ons allemaal🔴⚪
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
EXTRA MOGELIJKHEID AFGEVEN BLOEMEN VOOR COR

Vanmiddag hebben tientallen Spartanen gehoor gegeven aan de oproep om bloemen, kaarten, sjaals of wat iets meer zij, af te geven bij het supportershome. Ruim 50 bossen bloemen zijn er gebracht in 2 uurtjes tijd, hartverwarmend.

Voor wie er vanmiddag geen mogelijkheid was, is er tot vanavond 22:00 uur nog de mogelijkheid om iets af te geven in het supportershome voor Cor.

Morgenochtend zullen we alles rondom de stoel van Cor op de Denis Neville-tribune neerleggen. Tussen 9:00 en 10:00 uur is er dan tevens nog een laatste mogelijkheid om iets af te geven.

Voor nu, mede namens de familie: ontzettend bedankt voor alle reacties en gebaren. Het doet ze nog meer realiseren wat voor een unieke Spartaan en bijzondere man het was❤
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
VANMIDDAG BLOEMEN AFGEVEN ALS EERBETOON VOOR COR

Na het voor velen toch plotselinge overlijden van de zeer gewaardeerde Cor Sluimer kregen we vele vragen hoe we hem, ondanks alle beperkende maatregelen, tóch kunnen herdenken. Een waardig en verdiend eerbetoon. De jongens van de Spangenaren zijn druk bezig om in zijn vak 13 iets te organiseren, ook zal er morgen tijdens de derby een boeket op zijn stoel liggen.

Einde van de middag, vanaf 15:00 tot 17:00 uur sowieso, zal er iemand van de Spangenaren en de SV in en voor het supportershome aanwezig zijn. Dan is er voor Spartanen de mogelijkheid om bloemen en/of kaarten achter te laten. Deze zullen we op de tribune neerleggen en naderhand weer weghalen en aan zijn familie geven.
Op deze manier kan iedereen op zijn of haar manier toch iets achterlaten voor Cor. Het zou mooi en zeer verdiend zijn wanneer er morgen een aanzienlijke hoeveelheid bloemen liggen. Voor Cor, van ons.

Comments are closed.