Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Afgelopen maandagavond beleefden we de primeur van de pubquiz in supportershome 'De Schicht'.
Zo'n 20 teams kruisten de degens, de door de wol geverfde quizmasters van Team Dikke Willem hadden de hersenbrekende 60 vragen in verschillende categorieën bedacht.
De teams vormden een gemêleerd gezelschap, o.a. een delegatie van het bestuur van de BVO en de RV&AV waren aanwezig en de gezichten achter Bosselaar TV.
Het winnende team was De Reuzenreigers, bestaande uit Frank Rost en Maurice Breeman. Van harte mannen!
Een geslaagd experiment en evenement, dat volgend jaar absoluut navolging verdient!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
ACTIVITEITEN SPARTA SUPPORTERS RUNNING TEAM

Namens SSRT88 willen we je de volgende activiteiten onder de aandacht brengen:

* Zondag 17 maart 2019: Bootcamp op Het Kasteel, meer informatie via http://www.ssrt88.nl/bootcamp-4-roparun/ Mocht het aanmelden niet lukken, kunnen mensen ook een mail sturen naar info@ssrt88.nl met hun naam en emailadres.

* Zondag 24 maart 2019: Collecte voorafgaand aan de wedstrijd Sparta Rotterdam - NEC Nijmegen. Je vindt de collectanten voor de ingangen/tourniquets van het stadion.

* Vrijdag 05 april 2019: Oefenloop naar FC Den Bosch, vóór de wedstrijd FC Den Bosch-Sparta Rotterdam.

* Zondag 14 april 2019: Oefenloop naar Sparta Rotterdam, vóór de wedstrijd Sparta Rotterdam-TOP Oss.

Wil je hen steunen middels een donatie?
Maak dan je hartverwarmende bijdrage over naar
NL13 INGB 0004 9809 30.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Oud-voorzitter en oudste SV-lid overleden

Sparta’s oud-voorzitter en Erelid, Drs. Cor van Rijn, is zondag 3 maart jl. op 92-jarige leeftijd overleden. Net als diverse van zijn voorgangers, voerde ook Cor van Rijn gedurende een lange periode het bewind over zijn club. Aangetreden als bestuurslid in 1956, werd hij in 1965 benoemd tot voorzitter, een functie die werd vervuld tot 1988, het jaar waarin Sparta haar 100-jarig bestaan vierde. Cor van Rijn stond bekend als een markante persoonlijkheid en eminent boegbeeld van onze club.
Ondanks een strak gevoerd economisch beleid heeft hij – in een moeilijke tijd van opkomende commerciële belangen en een tanende publieke belangstelling – helaas niet kunnen verhoeden dat Sparta geleidelijk aan haar vooraanstaande positie in het betaald voetbal heeft moeten prijsgeven. Toch zullen er weinig Spartanen zijn die kunnen bogen op een vergelijkbare lange staat van verdiensten. Met het overlijden van Cor van Rijn verliest Vereniging ’De Sparta Supporter’ tevens haar oudste lid. Ingeschreven in 1946, heeft hij niet minder 73 jaar lang deel uitgemaakt van onze vereniging. Moge hij rusten in vrede!

Als Spartaan zijn wij geboren
Als Spartanen sterven wij
In de geest van Bok de Korver
En de naam van Cor van Rijn
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
VERENIGING DE SPARTA SUPPORTER SPONSORT WEDTRIJDBAL RV & AV Sparta

Zaterdagmiddag om 14.30 bindt RV & AV de strijd aan met CWO. Voor de amateurtak is winst noodzakelijk om in het spoor te blijven van koploper DCV, dat zes punten meer heeft dan de als vierde gerangschikte RV & AV. Met het schitterende weer van vandaag is er bijna geen excuus te verzinnen om de rood-witten niet te steunen! De wedstijdbal van vanmiddag wordt gesponsord door Vereniging 'De Sparta Supporter'.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
OP VELER VERZOEK: DE BALLEN VAN BERRY!

Onlangs mochten we Berry namens De Ballenboer verwelkomen in supportershome 'De Schicht', waar hij overheerlijke broodjes bal serveerde voor het goede doel, die gretig aftrek vonden.

De laatste weken kregen we steeds vaker de vraag wanneer deze broodjes weer te koop waren in het home. Ze smaakten letterlijk naar meer.
Komende zondag is het weer zover! Zowel voor als na de wedstrijd zal De Ballenboer broodjes bal verkopen in het supportershome. Het broodje bal gehakt kost € 3,00.
LET OP: er kan alleen met cash geld betaald worden.

Tot zondag!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter
Zondag 17 februari heeft het bestuur van Vereniging 'De Sparta Supporter' een borrel aangeboden aan alle vrijwilligers van de vereniging, waaronder het barteam, de buscommissie, kascommissie, de medewerkers van het KasteelNieuws, ITWM en de Spangenaren. Ook aanwezig waren Rob Westerhof en zijn vrouw Coby. Na het openingswoord van Ad Borstlap was het de beurt aan Rob, die speciaal voor deze gelegenheid uit Brabant naar Rotterdam was gekomen om als oud BVO-voorzitter met een gloedvol betoog afscheid te nemen van de supporters. Henk van der Beek, aanwezig als gast namens het bestuur van Sparta Rotterdam, informeerde vervolgens buiten - onder een heerlijk zonnetje - de vrijwilligers over de laatste stand van zaken met betrekking tot de verbouwing en uitbreiding van het stadion. Ook werd nog een ‘petje op, petje af’ quiz gehouden, die verrassend gewonnen werd door Sanne Thijssen, lid van het barteam! De bijeenkomst vond plaats in Café Walenburg, met dank aan eigenaar Vincent Bek, volbloed Spartaan en adverteerder van het KasteelNieuws. (foto's: Awé Krijger)

Comments are closed.