ANNEMARIE VAN PUTTEN OVERLEDEN

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Annemarie van Putten is overleden op 61-jarige leeftijd. Annemarie zette zich, samen met haar man Dick, jarenlang vrijwillig in voor Sparta, onder andere in de fanshop. Ook was ze zeer betrokken bij de supportersvereniging, waar ze zich ook vrijwillig voor inzette. Zoals velen weten was Annemarie al geruime tijd ernstig ziek en heeft ze de laatste tijd in een hospice doorgebracht. Daar ontving ze talloze kaarten van Spartanen en had ze geregeld Spartaanse visite, waarvoor ze zeer dankbaar was.

In september kon ze Sparta nog zien winnen van NEC, toen ze met haar familie met de Sparta Taxi werd vervoerd. Op 1 april 2013, tijdens het 125-jarig jubileum van Sparta, werd Annemarie benoemd tot Lid van Verdienste.

Zowel Jong Sparta (vanavond) als Sparta (morgen) spelen met rouwbanden ter nagedachtenis en rouwbetoon aan Annemarie. Namens het bestuur van Vereniging 'De Sparta Supporter' wensen wij Dick, de familie en naaste vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Foto: Sparta Rotterdam.