Nieuws

Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter3 weeks ago
UPDATE NEC-UIT per 31/1: van de 500 plekken zijn er inmiddels 321 verkocht voor auto en bus. Nog 179 buskaarten te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter3 weeks ago
Beste Spartanen,

Afgelopen zaterdag hebben wij de busreis naar RKC georganiseerd. Helaas ging dit door een menselijke fout bij een van de busmaatschappijen niet goed en is één van de vier bestelde bussen niet op komen dagen. Gelukkig zijn door de flexibele opstelling van diverse supporters, clubs en medewerkers de meeste supporters alsnog in Waalwijk gekomen om de wedstrijd te kunnen zien, sommigen op de laatste busplaatsen, anderen met de auto. Onze dank hiervoor naar alle betrokkenen.

Uiteraard vinden wij deze gang van zaken bijzonder vervelend, na eerder al een verkeerde bus te hebben gekregen voor de wedstrijd in Sittard. Deze bus zal overigens voortaan alleen nog worden ingezet bij stadsderby's. Wij hebben overleg gehad met de betreffende busmaatschappij, hierbij is beterschap beloofd en een compensatie, die wij later zullen verrekenen in een van de uitwedstrijden.

Er zijn tegen RKC een aantal supporters geweest die betaald hebben voor hun buskaarten, maar hier geen gebruik van hebben kunnen maken. Deze supporters willen wij graag compenseren. Had je een ticket voor bus 1, maar ben je niet met de bus gegaan, meld je dan in De Schicht bij een van onze bestuursleden. Je kunt je ook per email melden via info@despartasupporter.nl

Met rood-witte groet,
Bestuur Vereniging 'De Sparta Supporter'

Foto: Sparta/Pro Shots
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter1 month ago
UPDATE RKC-UIT per 23/1: ruim 500 kaarten zijn er tot nu toe verkocht, de laatste bus is momenteel in de verkoop.
Aanvankelijk zouden we tot 600 kunnen gaan, dat was echter een te groot risico.
De laatste buskaarten zijn te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter1 month ago
MUNTPRIJS PER HEDEN/CONTANT GELD

Per 1 januari 2024 hanteren we in supportershome De Schicht een muntprijs van € 2,20 voor leden en € 2,70 voor niet-leden.
Bij voorkeur vragen we je om te pinnen; daarnaast is het alleen nog mogelijk om gepast te betalen met contant geld, zoals besproken is op de laatste Algemene Ledenvergadering. Er is geen wisselgeld meer aanwezig in De Schicht. Dank voor jullie begrip, en tot morgen!
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter1 month ago
BUSKAARTEN RKC-UIT

Terwijl de uitwedstrijd op Zuid met 1.200 Spartanen inmiddels is uitverkocht, zijn er nog wél kaarten te koop voor de wedstrijd in Waalwijk. Op dit moment zijn er in totaal 430 kaarten verkocht, er zijn nog 170 buskaarten te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.

LET OP: maandag zullen we moeten beslissen hoeveel hiervan nog in de verkoop blijven, omdat de bussen definitief besteld dienen te worden.
Er zijn alleen nog buskaarten te koop, dit heeft vrijwel altijd te maken met de parkeercapaciteit van de thuisclub.
Steun onze club en ga mee! 🔴⚪️
Sparta Fanzine ITWM
Vereniging De Sparta Supporter
Vereniging De Sparta Supporter1 month ago
UPDATE RKC-UIT: er zijn nog 202 buskaarten te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop.

Comments are closed.